CROPIX
MALO IH JE ZATEKLO

Marko Pjaca oduševljen atmosferom: 'Prvi put sam doživo ovakav Maksimir!'

Atmosfera je bila fantastična i zahvalio bih se svima koji su došli poduprijeti nas. – kazao je Pinto
Piše: Ines OraObjavljeno: 13. srpanj 2015. 01:11

Dojmljiva Maksimirska atmosfera uz 25 000 navijača motivirala je i Hajduk i Dinamo. Međutim, teške pripreme Dinama i iznenađujuće dobar Hajduk nisu doveli do željenog rezultata. Mnogi su u redovima Dinama podbacili, a jedan od onih na kojem se umor nije primijetio i koji je igrao jednako dobro kao i inače je Marko Pjaca koji je asistirao za jedini pogodak Dinama.

- Drago mi je što je bio cijeli stadion, prvi put sam doživio takav Maksimir. Žao mi je što to nismo bolje iskoristili i dokazali navijačima da su imali zašto doći. Tužni smo svi, jer smo malo podbacili. Hajduk nas nije posebno iznenadio koliko nas je pogodila teška priprema. Noge su još uvijek teške, tražimo se još. Sezona ide dalje i mi ćemo bit sve bolji. – kazao je mladi Pjaca.

U atmosferi koju su Dinamu priredili njegovi Boysi nije se dovoljno dobro snašao ni Pinto, kojeg je ovako dobar Hajduk iznenadio.

-Bila je to dobra igra, ovo je najsnažniji Hajduk kojeg sam vidio otkad sam u Dinamu. Igrali su lijep nogomet, nisu samo stajali u obrani čekajući na nas, nego su nasrtali. Iako su dobro igrali, nisu imali puno dobrih prilika, a mi smo mogli zabiti drugi pogodak. Atmosfera je bila fantastična i zahvalio bih se svima koji su došli poduprijeti nas. – kazao je Pinto kojeg je pogodak Hajduka u 8.minuti iznenadio, no , kako on kaže, nakon toga je Dinamo preuzeo kontrolu nad utakmicom.

Taj jedini i iznenadni pogodak za Hajduk zabio je Mijo Caktaš koji je odigrao vrlo dobru utakmicu.

- Mi smo zadovoljni bodom kojeg smo dobili na Maksimiru. Dinamo je imao posjed, mi smo išli više na kontre, polukontre što je dovelo i do toga da smo imali bolje šanse od njih. Žao nam je što nismo uspjeli zabiti još jedan pogodak, no potrošili smo se na utakmici u četvrtak, i normalno je da smo danas malo i umorni. Stoga je ovo dobar rezultat

Linker
22. rujan 2024 23:06