LIVERPOOL - BRIGHTON

Liverpool se koncentrirao na kupove, Brighton danas mora pasti!

Liverpool se potpunosti koncentrirao na kupove ove sezone. U Premiershipu su prošlo kolo poraženi kod Uniteda unatoč solidnoj igri.
Piše: dvoznak.comObjavljeno: 19. veljača 2012. 12:41

Dovoljno je bilo svega nekoliko minuta inspiracije suparničkih napadača koji su početkom drugog poluvremena riješiti pitanje pobjednika. Poraz je brzo zaboravljen te su sve misli usmjerene ka današnjem dvoboju te finalu Liga kupa koje će odigrati sljedeći vikend.

- Danas je prilika mnogima da se nametnu za finale Lige kupa. Svaki dan je novo dokazivanje i nemam pojma tko će biti u prvih 11 na Wembleyu. Ako svi danas odigraju dobro, neće biti puno razloga za promjene - dao je do znanja domaći trener Dalglish.

A, ako svi odigraju dobro tada bi i drugu nedjelju mogli gledati Liverpool u najjačem sastavu. Naime, prema posljednjim informacijama Dalglish bi danas na teren trebao poslati svoju najbolju postavu. Tako bi po prvi put od početka zajedno na terenu mogla biti njihova tri najzvučnija imena: Suarez, Gerrard i Carroll.

Pred Brightonom je možda i utakmice sezone. U ogled sa Liverpoolom ulaze u formi kakvu si gotovo ni sami nisu mogli poželjeti prije ovog susreta. Deset utakmica već u svim natjecanjima ne znaju za poraz, a treba svakako istaknuti i pobjedu nad premierligašima Newcastleom u prošloj rundi FA kupa i ranije nad Sunderlandom, što im definitivno sve skupa daje veliku inspiraciju.

- Napravili smo senzaciju protiv Newcastlea i ne vidim zašto ne bismo isto napravili i protiv Liverpoola. Samo ne smijemo biti previše pod dojmom velikog Anfielda. Mi smo nogometaši i moramo se s time nositi profesionalno - izjavio je iskusni veznjak Navarro.

- Igrat ćemo svoju igru i nećemo mijenjati pristup ni malo. Ovo je velika prilika za nas. Pokušat ćemo biti organizirani i igrati jednostavno. Oni su jači, imaju sjajne internacionalce, ali u nogometu se nikada ne zna. Momčad ću sastaviti prema formi igrača i prema načinu na koji se planiramo suprotstaviti ekipi iz Premier lige - objasnio je trener Poyet.

Veliko ohrabrenje za goste je oporavak jednog od njihovih najboljih strijelaca ove sezone, Buckleya, koji je propustio prošli susret sa Millwallom.

- Nadam se kako će Buckley ponovno pokazati svoju kvalitetu. Nije lako, ali on uvijek pokaže ono najbolje u pravo vrijeme - rekao je trener.

Linker
24. rujan 2024 10:34