AFP
INTER

Kovačić započeo s treninzima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2014. 16:58

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić vratio se treninzima prve momčadi milanskog Intera, prenosi klupska stranica talijanskog kluba.

Inter u nedjelju dočekuje Cagliari, a trener Walter Mazzarri će za taj susret na raspolaganju imati i hrvatskog reprezentativca, koji je propustio gostovanje kod Fiorentine zbog ozljede koljena. Točnije, Kovačić je imao šavove na koljenu zbog porezotine koju je zaradio na klupskom treningu.

Osim Kovačića Mazzarri će na raspolaganju imati i Zdravka Kuzmanovića, koji je zaradio lakšu ozljedu na posljednjoj utakmici u Firenzi. Ricky Alvarez je i dalje izvan stroja.









Šime Vrsaljko tri tjedna izvan travnjaka

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko izbivat će s nogometnih travnjaka još barem tri tjedna zbog ozljede koljena...

Branič Genoe je dobio udarac u koljeno u dvoboju protiv Livorna, 9. veljače, zbog čega je propustio domaću utakmicu protiv Udinesea (3-3) prošli vikend, a sada je sigurno da neće biti na raspolaganju ni hrvatskom izborniku Niki Kovaču za skorašnji prijateljski ogled sa Švicarskom.

''Ozljeda koljena iz utakmice protiv Livorna je teža nego što se mislilo i Vrsaljko će propustiti još najmanje dvije utakmice Genoe, a prisiljen je otkazati i utakmicu reprezentacije'', pisao je u utorak Il Secolo.

Dan kasnije je Genoa na svojoj službenoj stanici objavila da Vrsaljko neće na travnjak još najmanje tri tjedna. Hrvatski je nogometaš ove sezone skupio 18 nastupa za Genou u Seriji A, pri čemu je dva puta asistirao i izborio jedan jedanaesterac.

Linker
21. rujan 2024 02:21