Mirko Lukavski / Mirko Lukavski
DVORANA OSTALA U ŠOKU

ŽENSKI SUAREZ Košarkašica ugrizla suparnicu: 'Nije joj prvi put da se ponaša kao Tyson'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. siječanj 2015. 12:22

I košarka je u nedjelju dobila svoj “slučaj Suarez”. Naime, prema tvrdnjama predstavnika Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica, igračica Podravca iz Virja ugrizla je igračicu Koprivnice na utakmici 10. kola A-2 lige sjeveroistok. Doznajemo da je riječ o košarkašici Podravca Emi Šimunić, koja je u borbi za loptu navodno ugrizla Viktoriju Čehok. Naš fotoreporter snimio je tu situaciju, na žalost, nalazio se na “krivoj” strani dvorane.

- Nakon pogledane snimke utakmice i tog detalja te ožiljka na nozi naše igračice, jasno je da je igračica Podravca u maniri Barcine devetke ili legendarnog Mikea Tysona nesportski namjerno ugrizla našu igračicu prilikom borbe za loptu, ostavivši tako vrlo dobre suce ove utakmice i sve prisutne u dvorani u nevjerici. Kako se to nije dogodilo prvi put, možda bi netko od nadležnih trebao reagirati? Ne ponovilo se! - stoji u objavi na Facebook profilu ŽKK Koprivnice.

Čelnici koprivničkoga kluba nisu željeli davati nikakve dodatne komentare incidenta, tek su napomenuli da razmatraju mogućnost traženja kazne za igračicu Podravca.

Related content

A trener košarkašica iz Virja Ivica Molnar kaže da nije dobro vidio spornu situaciju.

- Bio sam daleko, bila je to borba za loptu, ne znam kako to može biti ugriz. Sudac je bio blizu i nije ništa dosudio. Htio bih bolje vidjeti tu situaciju, ali boje se dati snimku na uvid. Uglavnom, imat ćemo još posla oko toga. Čuli smo i priču da je jedna naša igračica na ranijoj kup-utakmici također ugrizla igračicu Koprivnice. Tražimo da se utvrdi što se točno dogodilo, a ako sve to nije istina, onda to neće biti dobro ni za koga, a najmanje za košarku. Tražit ćemo dopunsko izvješće s nedjeljne utakmice - najavio je Ivica Molnar.

Očito će povjerenik natjecanja A-2 lige sjeveroistok Ante Kardum ovih dana imati dosta dodatnog posla kako bi utvrdio točne okolnosti ovog događaja koji je podigao dosta prašine u podravskoj ženskoj košarci i prilično zaoštrio odnose dva susjedna kluba.

Linker
24. rujan 2024 17:21