AP
SMJENA U SAVSKOJ

Vranković i službeno trener Cibone: 'Situacija je ozbiljna, moramo se mobilizirati'

'Novo vodstvo Cibone čini nadljudske napore kako bi Cibonu vratilo na puteve stare slave tako da sam se rado odazvao pozivu za prvog trenera'
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 29. ožujak 2011. 22:24

Iako je smijenjen još u subotu, makar je klub objavio priopćenje kojim su odlazak Dražena Anzulovića iz Cibone označili kao “sporazumni”, bivši trener Vukova je tek u utorak potpisao raskid ugovora. Anzulović je čekao isplatu dugovanja, a pod Tornjem su čekali raskid prije nego što će dovesti novog trenera...

- Jesam, raskinuo sam ugovor - potvrdio je Dražen Anzulović.

Za sve ostalo je ostao zakopčan do grla.

- Neću ništa pričati, ne još...

Njegov nasljednik je - očekivano - Joke Vranković. Što su iz Cibone potvrdili priopćenjem s kratkom izjavom aktualnog hrvatskog izbornika.

- Situacija u Ciboni je ozbiljna. Moramo se mobilizirati i izvući maksimum iz sadašnje situacije. Novo vodstvo Cibone čini nadljudske napore kako bi Cibonu vratilo na puteve stare slave tako da sam se rado odazvao pozivu za prvog trenera. U Ciboni ima i potencijalnih reprezentativaca Hrvatske pa mi i u tom pogledu trenerska pozicija pruža izazov.

Tako je Danijel Lutz samo tri dana obnašao funkciju prvog trenera Cibone, na sinoćnjem treningu pojavio se Vranković koji će u nedjelju voditi Vukove prvi put nakon dvije i pol godine.

Linker
29. rujan 2024 15:26