AFP
BRYANT

Više se neće igrati trenera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2013. 13:50

Veliku je pozornost izazvao boravak na Twitter-profilu Kobea Bryanta, najboljeg košarkaša Los Angeles Lakersa, u vrijeme dok je njegov klub igrao prvu utakmicu 1. kruga doigravanja kod San Antonija...

Spursi su dobili 91-79, a ozlijeđeni je Bryant (Ahilova tetiva lijeve noge) cijelo vrijeme slao malo navijačke, malo taktičke poruke putem Twittera. U duhu trenera je govorio što njegovi suigrači moraju raditi, forsirao je porukama da se "igra na centre, centre...", raspoređivao Gasola i Howarda po parketu.

Na kraju svega je rekao "čujemo se kad krene druga utakmica", te poručio "odjenut ću dres Gasola i ofarbati lice u klupske boje".

No, "tvitanje" ipak više neće biti njegova praksa. Možda je Kobe shvatio sam, možda mu je netko iz kluba sugerirao, no njegovo djelovanje je u medijima i kod navijača izazvalo veći interes nego sama utakmica. Zato je Kobe poručio:

"Ništa od tvitanja za vrijeme druge utakmice. Vjerojatno niti nakon toga. U fokusu mora biti utakmica i naša igra, a ne moje misli. Pozdrav", poručio je ponajbolji košarkaš svih vremena.

Linker
23. rujan 2024 15:27