U CENTRU PAŽNJE

Tata je najveća zvijezda, a svi gledaju njegovu kćer: Riley Curry ukrala show!

Dok je tata rezimirao povijesni uspjeh, kćerkica je krala mikrofon, igrala se sa zavjesama, pjevušila... Ukratko, zabavila sve prisutne
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 28. svibanj 2015. 13:52

Košarkaši Golden State Wariorsa izborili su plasman u finale NBA lige nakon što su u petom susretu finala Zapada pobijedili Houston Rocketse 104-90 i u seriji na četiri pobjede slavili 4-1.

Wariorsima je to prvi plasman u finale nakon 40 godina, a za naslov prvaka borit će se protiv Cleveland Cavaliersa koji su u finalu Istoka deklasirali Atlanta Hawkse 4-0.

Najbolji strijelac Warriorsa po tko zna koji puta ove sezone bio je Stephen Curry koji je ubacio 24 poena uz 8 skokova i 6 asista. No, najkorisniji igrač ove sezone u NBA ligi i vjerojatno najpopluarniji košarkaš trenutno (sorry, LeBron) nije bio zvijezda večeri.

Jednako kao i prije četiri dana, show je na press konferenciji izvela njegova dvogodišnja kćerkica Riley koju kamere, mikrofoni i gomila novinara očito zabavljaju. Dok je tata rezimirao povijesni uspjeh, kćerkica je krala mikrofon, igrala se sa zavjesama, pjevušila... Ukratko, zabavila sve prisutne. Zvijezda je rođena!

Linker
22. rujan 2024 11:21