fiba.com
ODLAZAK DRAGULJA

Talentirani Marko Arapović blizu Real Madrida, Cibona ga ne može zaustaviti!

Cibonin daroviti 17-godišnji krilni centar nema ugovor koji bi ga vezao za Cibonu, a ako se obitelj odluči na ovaj korak, klub ne bi tu mogao ništa
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 19. veljača 2013. 17:06

Marko Arapović na radaru je Real Madrida, a u madridskom klubu mogao bi se naći već na ljeto. Cibonin daroviti 17-godišnji krilni centar nema ugovor koji bi ga vezao za Cibonu, a ako se obitelj odluči na ovaj korak, klub ne bi tu mogao ništa. Skauti Reala su očito zagrizli, pa bi Arapović mogao napraviti ono što je prošlo ljeto napravio tada 17-godišnjak Mario Hezonja koji je otišao u Barcelonu.

Doduše, za Hezonju je Zagrebu plaćena odšteta jer takav ugovor s klubom postajao, dok Cibona ima sa svojim talentima samo ugovor o sportskom usavršavanju, koji, praktički, ništa ne znači.

Hezonja ovu godinu igra za drugu momčad Barcelone, a od sljedeće jeseni i nove sezone bit će dio najbolje momčadi. Real u Arapoviću vidi potencijal, možda i igrača koji bi u budućnosti, kad ovaj ode u NBA, mogao naslijediti Nikolu Mirotića.

Na potezu je obitelj Arapović. Franjo, nekadašnja legenda Cibone, nije pretjerano zadovoljan prilikama koje dobiva njegov sin u prvom sastvau Vukova, no, na ovu je temu ostao zakopčan i nije htio ništa komentirati.

Linker
22. rujan 2024 05:13