SAVRŠENI TRENUTAK

Sin košarkaš zabio tricu za pobjedu, otac trener pao sa stolice od oduševljenja!

Trener Hunter ozlijedio je ahilovu tetivu tjedan dana prije te je utakmici mogao prisustvovati samo sjedeći - no, savršeni trenutak oca i sina naprosto ga je oborio
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 20. ožujak 2015. 12:09

Rijetko koji sportski događaj u SAD-u može parirati play-offu sveučilišne košarke, March Madnessu, u popularnosti i gledanosti. Amerikanci su doslovno zaluđeni tijekom ožujka te žustro navijaju za svoje ekipe (s nemjerljivo više strasti nego za NBA momčadi) i čekaju svoje "Pepeljuge", tj. niže rangirane momčadi koje iz turnira eliminiraju favorite.

Upravo takva priča dogodila se u četvrtak navečer kad je 14. nositelj Georgia State eliminirala treće rangirani Baylor i to zahvaljujući trici koju je u zadnjim sekundama s osam metara pogodio R. J. Hunter. S ta tri poena zaključio je nevjerojatni povratak svoje momčadi koja je u zadnje tri minute nadoknadila -12 te s trinaest neodgovorenih poena šokantno otela pobjedu Bayloru.

Uz sve to, trenutak večeri jednako je priapo i treneru Georgia Statea Ronu Hunteru, ocu R.J. Huntera, koji je nakon sinovljeve pobjedniče trice od šoka pao sa stolice i sa smiješkom se gegao i lupao po podu od veselja. Trener Hunter ozlijedio je ahilovu tetivu tjedan dana prije te je utakmici mogao prisustvovati samo sjedeći - no, savršeni trenutak oca i sina naprosto ga je oborio.

Linker
22. rujan 2024 16:30