Luka Gerlanc/CROPIX
UTAKMICA ZA PAMĆENJE

ROMEO TRAVIS Amerikanac koji je tricom 'ubio' Partizan: 'I Bog nas je gledao te večeri...!'

Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 21. prosinac 2012. 13:51

Romeo Travis svakako će pamtiti zadnja tri poena. Pobjedonosna. Travis je “ubio” Partizan i potegnuo otponac neopisivoga slavlja.

- Trener je postavio odličnu akciju. Ovo je njegova zasluga. On je sve zamislio, a mi smo odradili. Pronašao je način kako da dođem do lopte, Delaš mi je izvrsno dodao i morao sam pogoditi. Bog nas je gledao ove večeri.

Travisa su svi slavili u srijedu navečer, ali Amerikanac nije slavio svoju igru...

- Bila je ovo momčadska pobjeda. Cijelu utakmicu sam igrao loše, prvi ću to priznati. Nije me služio šut i htio sam pomoći momčadi kako god mogu. Suigrači i trener su vjerovali u mene, iako nije bila moja večer. Sve je ispalo na najbolji mogući način.

Jeste li ikada u Europi igrali u ovakvoj atmosferi?

- Možda samo jednom u Ulmu, kada smo prvi put u povijesti izborili doigravanje njemačkog prvenstva. Ono je bilo ludo, ali ovo je vjerojatno još bolje. Navijači su bili sjajni. Potpuno su bili u utakmici i bodrili nas cijelo vrijeme. Njihova podrška nam treba i u nastavku sezone i nadam se da će i dalje dolaziti u ovako velikom broju, bez obzira na sve. Imamo tri pobjede zaredom. To je pobjednički niz i želimo ga nastaviti.

Nakon Partizana, na redu je Crvena zvezda u Beogradu?

- Bit će to jako teška utakmica. No, sada smo puni samopouzdanja i idemo tamo pokušati pobijediti...

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
25. rujan 2024 01:26