Davor Pongračić / CROPIX
POKRADENI U S. MITROVICI

PETROVIĆ POLUDIO 'Želim da nam čelnici lige objasne kakav to Cibona ima tretman'

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 15. listopad 2014. 10:56

Malo je reći da je Aco Petrović, predsjednik Cibone bio ljut nakon utakmice u Sremskoj Mitrovici. Izjurio je iz dvorane zajedno s direktorom Domagojem Čavlovićem i odmah se uhvatio telefona.

- Dogovorili smo sastanak s vodstvom ABA lige, u petak u Ljubljani, gdje želimo da nam se objasni što je to Cibona i kakav ona tretman u ovoj ligi. Zvezda i Olimpija nisu naša liga po kvaliteti u ovom trenutku, ali imamo loš osjećaj nakon ove utakmice protiv Mega Vizure. Zatražili smo sudačku ekspertizu, mi ćemo napraviti svoju ekspertizu. Čudan mi je omjer slobodnih bacanja slobodnih bacanja i protiv Mege, ali i protiv Olimpije u prvom kolu. Kao i to da smo u prva tri kola dobili sedam tehničkih grešaka. Međutim, ovo u Sremskoj Mitrovici, ne govorim tu o publici ili protivniku s kojima je bilo sve u redu, prevršilo je svaku mjeru. Osjećam da nam se ciljano rušio ritam - sipao je riječi Pteorvić gutajući kilometre prema Zagrebu.

Slaven Rimac bio je s momčadi još u dvorani...

- Želim se baviti samo s nama. Imali smo odličan pritsak, ritam, sve u prvom dijelu. Na žalost, u drugom dijelu nismo mogli izdržati tako svih 40 minuta. Imali smo peh jer su nam u rotaciji nedostajali Krušlin i Kus, a to se i te kako osjetilo. Skromni smo, imamo usku rotaciju - zaključio je Rimac.

I tri poraza u tri kola. Poput Igokee i Metalca. Nije neko društvo.

Linker
21. rujan 2024 16:33