Nenad Dugi / CROPIX
OSTAJE U HRVATSKOJ?

PADA KONAČNA ODLUKA Šarić razmatra ponude Cedevite, Cibone i Fenera!

Iako se u kuloarima spominje i Efes, taj turski klub nije poslao službenu ponudu, već bi Šarića doveo preko Cibone u kojoj Nikša Prkačin ima izuzetno dobre veze
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 13. studeni 2012. 09:46

Trenutak kad ćemo saznati u kojem će klubu najbolji junior Europe i najtalentiraniji hrvatski košarkaš nastaviti, odnosno početi svoju seniorsku karijeru, sve je bliži.

Odšteta od 550.000 eura, koliko je FIBA odredil za Darija Šarića, smiješna je uzevši u obzir talent 18-godišnjeg Šibenčanina. Pa je tako u ponedjeljak Šarić na stol od svojih menadžera dobio tri ponude koje će zajedno s obitelji razmotriti. Šarićevim manadžerima javili su se Cedevita, Cibona i Fenerbahče.

Iako se u kuloarima spominje i Efes, taj turski klub nije poslao službenu ponudu, već bi Šarića doveo preko Cibone u kojoj sportski direktor Nikša Prkačin ima izuzetno dobre veze s Istanbulom.

Osim odštete, u ukupni transfer treba uključiti i Šarićevu plaću sljedeće, najvjerojatnije, tri godine, pa tako dolazimo do ukupnog iznosa od preko milijun eura. Što bi bilo, u slučaju da ga dovedu Cedevita i Cibona, najveći transfer na hrvatskim prostorima. Barem što se tiče košarke...

Linker
24. rujan 2024 10:07