U ŽARU BORBE

Niski udarac bradonje: Harden lupio 'Kralja' Jamesa po njegovim 'draguljima'

I dok je ključni trenutak utakmice bio Jamesov izlazak na liniju slobodnih bacanja 4 sekunde prije kraja utakmice (promašio je oba), najprljaviji je bez sumnje Hardenovo udaranje Jamesa
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 02. ožujak 2015. 15:30

James Harden je izašao kao pobjednik iz duela sa LeBronom Jamesom nakon što su njegovi Rocketsi svladali LeBronove Cavse.

Obojica košarkaša ozbiljno kotiraju u raspravama o MVP-u lige (plus Curry iz Warriorsa) te ne treba sumnjati da će utakmica Houstona i Clevelanda poslužiti dežurnim analitičarima kao novi argument u 'tko je bolji raspravi'.

I dok je ključni trenutak utakmice bio Jamesov izlazak na liniju slobodnih bacanja 4 sekunde prije kraja utakmice (promašio je oba), najprljaviji je bez sumnje Hardenov udarac. U borbi za loptu bek Houstona pao je na parket te nogom šutnuo 'Kralja' Jamesa tamo gdje najviše boli - u njegove 'dragulje', da se izrazimo metaforom.

Prvi igrač, trener i GM Cavsa (LeBron utjelovljuje sve u jednom kao siva eminencija, ako ne već javno) napravio je bolnu grimasu i krenuo pokazati Hardenu što ga ide, ali su ga na vrijeme zaustavili suigrači. I bolje tako, budući da je LeBronov izraz lica odavao želju da malo pobriše parket s popularnim bradonjom.

Linker
22. rujan 2024 10:59