Bojan Bogdanović

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
EKSPLODIRAO U NASTAVKU

VIDEO: Šou Bojana Bogdanovića! Odigrao najbolje poluvrijeme karijere, sipao trice kao od šale...

Do odlaska na odmor bio je rezerviran, ali onda je krenulo "paranje mrežice" u njegovom stilu.
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 07. prosinac 2022. 08:08

Bojan Bogdanović nastavlja sa sjajnim partijama u dresu novog kluba. Hrvatski košarkaš sinoć je predovodio Detroit do pobjede nad Miamijem (116:96), zabivši pritom 31 poen, uz sedam (od devet) pogođenih trica i 71% šuta za dva poena (5/7). Upisao je, također, i tri skoka, tri ukradene lopte i pet asistencija. Ali, do poluvremena imao je samo tri poena...

Miami je, predvođen Tylerom Herrom, na poluvremenu imao prednost od 50:47, a Bogdanovićev konto je u tim trenucima pokazivao tri poena i tri asistencije. Hrvat je, međutim, u naytavku ubacio u višu brzinu, preuzeo inicijativu i odveo Pistonse do velikog slavlja u FTX Areni.

- U drugom poluvremenu smo ubrzali protok lopte, ja sam pogodio par trica i sve nam se otvorilo. Ovo je velika pobjeda, zadržali smo odličnu napadačku momčad na ispod 100 koševa - rekao je nakon utakmice Bogdanović, koji ove sezone drži prosjek od 21 poena, 3.6 skokova, 2.6 asistencija i 44.1% šuta za tricu.

Uz Bogdanovića, bio je raspoložen i njegov suigrač Alec Burks koji je postigao 18 poena, dok je u redovima Miamija najefikasniji bio ranije spomenuti Herro s 34 poena. Bila je to sedma ovosezonska pobjeda Detroita, a s obzirom na 19 prethodno upisanih poraza, trenutno je jedino Orlando (s omjerom 5/20) slabije plasirana momčad na tablici Istočne konferencije.

Linker
05. srpanj 2024 18:22