Luka Dončić i Snoop Dogg

 SCREENSHOT: VIDEO
TRASH TALK NA NAJJAČE

VIDEO: Dončić razbio Minnesotu pa urlao u lice legendarnom reperu: ‘Tko je je***i plačljivac?‘

Slovenac je noćas bio raspoložen za igru, ali i za priču
Piše: SNObjavljeno: 31. svibanj 2024. 07:46

Anthony Edwards će možda jednom biti najbolji igrač NBA lige, ali Luka Dončić mu je noćas održao pravu košarkašku lekciju. I Edwardsu i cijeloj Minnesoti koja je na domaćem terenu doživjela pravo poniženje i izgubila rezultatom 103:124 s time da je razlika u nekim trenucima dolazila do blizu 40 poena.

Dončić je odigrao maestralnu utakmicu u kojoj je postigao 36 poena te dodao 10 poena, 5 asistencija i dvije ukradene lopte, a ono što je radio u prvoj četvrtini je bilo nevjerojatno. Postigao je Dončić 20 poena, više nego cijela momčad Timberwolvesa (19), a nije bilo važno tko ga je čuvao - Edwards, Kyle Anderson, Jaden McDaniels ili netko četvrti. Kasno je trener Minnesote Chris Finch krenuo s udvajanjem Dončića, a on je to koristio i pogađao šut za šutem.

Kada ga je već krenulo, Dončić se opustio i nakon gotovo svakog šuta imao nešto nekome za reći. Često su to bili suparnici kojima je tako davao do znanja da ga ne mogu čuvati, a dobacivao je i nekome u publici. Najveću pozornost je izazvala reakcija u trećoj četvrtini kada se nakon jednog koša okrenuo publici i dobacio: ‘Tko je jeb**i plačljivac?‘.

S obzirom na to da je Dončić sve to dobacio u pravcu mjesta na kojem je sjedio poznati raper Snoop Dogg izgledalo je kao da se obraća njemu.

Međutim, američki novinari su donijeli kako se Dončić obratio jednom gledatelju koji je sjedio iza Snoop Dogga, a koji je u jednom trenutku gestom pokazao da je Dončić plačljivac. Vjerujemo da mu to više nikad neće pasti na pamet...

Linker
31. svibanj 2024 07:47