Strahinja Jokić

 Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
ZAVIDNA IZOLACIJA

Je li ovo kazna ili nagrada? Skandalozni Jokićev brat udario čovjeka šakom, prizor s nove utakmice sve iznenadio

Samo dva dana nakon što je sudjelovao u neredima, premješten je u ‘višu klasu‘
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2024. 10:56

Nedjeljna pobjeda Los Angeles Lakersa nad Denver Nuggetsima očito je bila samo odgoda neizbježnog - Nikola Jokić i društvo sinoć su u svom domu s uskih 108:106 izborili ukupnih 4:1 te ispratili Jamesa LeBrona i ostatak ekipe iz play-offa.

Pored infarktne završnice u režiji Jamala Murraya, koji je pobjedničke poene donio u zadnjim sekundama, mnoge je zaintrigirao i prizor s tribina. Točnije, iz same lože, gdje su boravili Strahinja i Nemanja Pavlović, braća proslavljenog srpskog košarkaša.

Jasno, scena nikoga ne bi začudila da Strahinja Jokić prije samo dva dana nije izazvao novi veliki skandal. Stariji Jokić našao se usred nereda na tribinama i krenuo u fizički obračun s jednim navijačem te ga pritom udario šakom u bradu.

image

Strahinja Jokić u loži

Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia

NBA istražuje navedene nerede i vjerojatno sve uključene čeka određena kazna. No, čini se da je Strahinja Jokić, barem dok se situacija ne raščisti, dobio svojevrsnu nagradu. U namjeri da ga izoliraju od ostatka navijača, Amerikanci su ga preselili u "višu klasu".

Denveru slijede još dva dvoboja s Lakersima, a u polufinalu zaigrat će protiv Minnesote Timberwolves, koja se pokazala boljom od Phoenix Sunsa (4:0).

Linker
30. travanj 2024 10:56