CROPIX
NIJE KRENULO DOBRO

LOŠE VIJESTI ZA HRVATSKE KOŠARKAŠE UOČI POČETKA NOVOG CIKLUSA! Ozlijedio se vrlo važan igrač, naknadni poziv upućen najkorisnijoj figuri Krešinog kupa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2020. 15:14

Hrvatska košarkaška reprezentacija okupila se u nedjelju navečer u Zagrebu, gdje će narednog petka započeti kvalifikacijski ciklus za EURO 2021. godine. Prvi je suparnik Švedska, a igrat će se u Draženovoj dvorani, nakon čega se u ponedjeljak gostuje kod Nizozemaca.

Iako je službeno okupljanje bilo zakazano za nedjeljnu večer, zbog igranja nacionalnih kupova, brojni igrači pristižu danas, u ponedjeljak. Ipak, jedna je loša vijest zadesila stožer reprezentacije.

Naime, igrajući finale slovenskog kupa u sastavu Cedevite Olimpije, ozlijedio se Filip Krušlin. Radi se o istegnuću ligamenta koljena, a prema prvim informacijama ozljeda nije ozbiljnije naravi pa bi 30-godišji bek-šuter mogao konkurirati za obje utakmice koje čekaju naše košarkaše.

Ipak, iz predostrožnosti je izbornik Veljko Mršić uručio naknadni poziv Dominiku Mavri. Zadarski bek netom je proglašen za najkorisnijeg igrača završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića pa će sukladno svojoj trenutnoj formi biti od velike pomoći u ogledima sa Švedskom i Nizozemskom.

Linker
10. svibanj 2024 23:42