Josip Sesar

 Fiba.basketball
IZBORNIK OTIŠAO IZ KLUBA

Josip Sesar više nije trener Dinama: ‘Napravili smo sjajan rezultat‘

Na Dinamu je sada pronaći trenera za novu sezonu. U njoj bi trebao igrati i kvalifikacije za FIBA Eurokup
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 12. srpanj 2024. 18:24

Josip Sesar u novoj sezoni neće voditi Dinamo. Izbornik hrvatske reprezentacije nije odlučio ostati i sljedeće sezone na klupi kluba kojega je protekle sezone doveo u polufinale doigravanja i, kako stoje stvari, odlučio se ostati samo uz izbornički posao u sljedećoj sezoni.

Doduše, tu treba ostaviti prostor za moguće promjene, jer tko zna što će se može dogoditi na klupskom planu.

- Imao sam ugovor na godinu plus godinu, ali nismo produžili suradnju. Zahvaljujem svima u klubu na protekloj sezoni u kojoj smo napravili sjajan rezultat, kako igračima, tako stožeru i ljudima u klubu. Velika hvala i navijačima koji su nas zdušno podržavali - kratko je kazao Sesar nakon što je obavijestio klub da više neće nastaviti lani započeti posao.

Sesar je predložio pri kraju lanjske sezone popis igrača za novu sezonu, ali taj igrački popis koji je po mišljenju trenera jamčio novi iskorak, prema svemu sudeći nije bilo moguće realizirati.

Na Dinamu je sada pronaći trenera za novu sezonu. U njoj bi klub trebao igrati i kvalifikacije za FIBA Eurokup, a preko koga će pokušati dohvatiti osnovnu sezonu i skupinu saznat će se na ždrijebu koji je zakazan za 19. srpnja.

Linker
05. rujan 2024 10:40