PRJ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Prj/backgrid/backgrid Usa/profimedia
ŠOKANTNA ISPOVIJEST

Zvijezda na dnu! Spavao sa stotinama žena, a pokušali su ga i ubiti: ‘Na drogu sam potrošio 100 milijuna dolara‘

Lamar Odom se ponovno našao u centru pažnje nakon što se pojavio u popularnom serijalu
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2023. 14:24

Slavni NBA košarkaš Lamar Odom je opet u centru pažnje. U TMZ-ovom specijalu ‘Seks, droga i Kardashiani‘ je iznio svoju verziju priče iz 2015. godine kada je pronađen u nesvijesti u jednom bordelu u Nevadi.

On tvrdi kako ga je pokojni vlasnik spomenutog bordela Dennis Hof pokušao ubiti. Istaknuo je kako te noći nije konzumirao drogu i da nema pojma kako se droga našla u njegovom organizmu. Rekao je kako je te noći došao u bordel i popio jedno piće pa se tri dana kasnije probudio u bolnici s cijevima koje su virile iz njegovog tijela.

Nije mogao ni hodati ni govoriti, a kaže kako nikada nije saznao zašto ga je Hof probao ubiti. U istoj je emisiji pričao i o svojem braku s Khloe Kardashian za koju je istaknuo da je bila ljubav njegova života i da se kaje zbog svega što je radio, te kako bi ju voljeo opet vidjeti i pomiriti se s njom.

image

Lamar Odom

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia

Odom je imao buran život izvan terena, a sve je opisao u autobiografiji ‘Od tame do svjetla‘ u kojoj je otkrio da je skoro sve što je zaradio igrajući za brojne NBA ekipe potrošio na drogu i žene.

"Kada bih morao izračunati koliko sam potrošio na drogu bilo bi to oko 100 milijuna dolara. Događalo se da imam seks i sa šest različitih žena tjedno, svaki puta bez zaštite. Morao sam platiti popriličan broj pobačaja. Trebao sam te žene, one su bile izlaz, nisam se mogao doma vratiti sam", otrkio je kontroverzni košarkaš.

Linker
03. listopad 2024 14:44