AFP
KAPETAN BOJAN BOGDANOVIĆ

'Želim ostati u Ciboni, to je moj izbor, sve ostale priče oko kluba me ne zanimaju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2010. 15:05

Bojan Bogdanović je u Sieni ostao na četiri poena i sa samo 19 minuta igre. Igrao je loše, a razloge je Zdravko Radulović potražio u mnogo čemu. Pa i u novcima koje momčad ne prima. To što je Bojan Bogdanović igrao samo 19 minuta nije normalna stvar.

Nakon što se vratio u Zagreb, Bogdanović je progovorio.

- Niti prije, niti za vrijeme utakmice, niti nakon nje nisam osjetio ništa neobično. Odigrao sam 19 minuta, a kako sam igrao, i to je bilo previše. Dogodio se loš dan, što se može dogoditi, nije realno da sam svaku večer na 30 i nije realno ako to netko očekuje od mene. Tu nema ništa sporno, barem s moje strane.

Ni priča o nekakvom štrajku, kao ni priča o tome da Bogdanović ima ponudu i da želi otići.

- To su gluposti. Čujem priče sa strane, oko kluba, kao, imam nešto. Ja želim ostati u Ciboni, to je moj izbor. Bio je to moj izbor i prošlo ljeto kad sam odbio ponudu Rome koja je bila barem dva puta veća nego ona Cibonina. Želim odigrati najbolje što mogu.Meni novac nije presudan, to nema veze s istinom.

Mogu li te priče poremetiti Bojana Bogdanovića?

- Ma, ne mogu. Znam što mogu i što želim, što svi želimo od ove sezone. Želim ostati u Ciboni. Odigrali smo neke utakmice jako dobro, bio je u Sieni loš dan.

Emotivan istup trenera može se doživjeti u smjeru da su neke niti popucale, može li se time narušiti ugođaj u svlačionici?

- Mislim da ne može. U nekim utakmicama pokazali smo da smo u stanju odigrati i puno bolje nego što su se mnogi nadali. Kažem, bio je to slab dan. Počet ću od sebe, stvarno sam igrao loše i nisam niti zaslužio da igram više od 19 minuta. Uz to, Vrbanc je, kad sam bio vani, pogodio jedan šut, pa je on ostao u igri. To nije bio taj dan, ništa drugo.

Ima li Bojan Bogdanović kakvu ponudu, da i to razriješimo?

- Nemam ništa. O mojoj karijeri brinu španjolski agenti, nisu mi ništa rekli. A ja i ne razmišljam ni o čemu drugom nego kako završiti sezonu ovdje i onda vidjeti što i kako dalje.

Bogdanović ima klauzulu u ugovoru da može otići nakon sezone za odštetu od 250.000 eura. Doduše, može otići bilo kada jer nije plaćen. No, tvrdi da o tome ne razmišlja.

Linker
07. listopad 2024 11:25