Hakl Na Taksiju

Vrhunski hakl u zagrebačkim Gajnicama, stiže 16 sjajnih momčadi! Pobjednicima nagrada od 100 tisuća kuna

Osim košarkaškog sadržaja, održat će se i kreativne radionice za djecu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 18. lipanj 2021. 11:08

Danas i sutra u Zagrebu se održava sedmi po redu međunarodni turnir u uličnoj košarci 3x3 pod imenom Hakl Na Taksiju. Radi se o već neko vrijeme najboljem košarkaškom turniru u Zagrebu. Prijavljeno je 16 vrsnih ekipa, od kojih je 13 iz Hrvatske, dok po jedna ekipa stižu iz Srbije, BiH i Slovenije. Uz glavni, igra se i U16 turnir na kojem će nastupiti šest momčadi, a tu je i Kvartovski turnir za amatere za koji se prijavilo osam momčadi.

Natjecatelje očekuje bogati nagradni fond. Pobjednici glavnog turnira dobit će nagradu od 10.000 kuna, a tu su i brojna nagrade za ostale sudionike, kao i poklon pakete od Adidasa.

Osim košarkaškog sadržaja, održat će se i kreativne radionice za djecu kojoj će na raspolaganju biti i improvizirano malo igralište s malim koševima i golovima kako bi i oni najmanji mogli haklati... U subotu iza finala slijedi i završno druženje uz nastup slavonskog majstora rima Kandžije, koji će imati podršku dva DJ-a, breakdancera, a sve to dakako uz obilje dobre klope i pića!

Direktan prijenos polufinala i finala završnice glavnog turnira možete pratiti na Areni Sport 1 u terminu od 20.00 do 21:30 sati.
U petak će biti postavljen i veliki ekran, kako bi uz hakl, svi nazočni mogli pratiti i susret između Hrvatske i Češke. Kompletan turnir ima i humanitarni karakter, jer će se skupljati donacije za dječji vrtić Gajnice.

Linker
20. travanj 2024 17:46