Ronald Gorsic / CROPIX
OSTAJE U CEDEVITI

Tomas produžio ugovor: 'Želim plasman u Euroligu i uzeti domaće trofeje'

Ciljevi Cedevite sljedeće sezone neće biti ni manji ni veći nego prošle. Želimo plasman u Euroligu i uzeti domaće trofeje - zaključio je Tomas
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2013. 19:39

Cedevita je produžila suradnju s Markom Tomasom. Križevčanin, koji se trenutno nalazi na pripremama hrvatske seniorske reprezentacije, potpisao je ugovor na još dvije godine.

- Prošlo je dosta vremena od kraja sezone. Imao sam vremena za razmisliti, kako ja, tako i klub. Bio sam dosta razočaran prošlom sezonom i rezultatima koje smo postigli i, eto, nakon malo duljeg vremena uspjeli smo ponovno dogovoriti suradnju - rekao je Tomas, koji će tako suradnju s izbornikom Hrvatske Jasminom Repešom iz reprezentacije nastaviti i u klubu.

Klub je za narednu sezonu najavio pomlađivanje. No, Tomas ističe da to ne znači da su očekivanja, što se tiče rezultata, manja.

- Ciljevi Cedevite sljedeće sezone neće biti ni manji ni veći nego prošle. Želimo plasman u Euroligu i uzeti domaće trofeje. U Eurokupu također ne želimo biti prolaznici, nego želimo otići što dalje možemo", zaključio je Tomas. (kkcedevita.hr)

Linker
23. rujan 2024 05:27