Screenhsot: Facebook
BOLNO 'ZAKUCAVANJE'

Srbiju oduševio odgovor lažnog playmakera: 'Rađaj nekom drugom petoro djece!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. listopad 2015. 11:44

Zvijezda srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić ponovno je na naslovnicama srpskih medija, ali ovoga puta ne zbog originalnih poteza pod košem. Playmaker Srbije i moskovskog CSKA postao je preko noći heroj nacije jer je na originalan način odbio srpsku starletu koja mu već neko vrijeme javno udvara, ali na kraju se ispostavilo da je autor odgovora koji je pokupio stotine tisuća lajkova ipak netko drugi.

Pravom Teodosiću je novosadska starleta Nataša Šavija javno poslala bračnu ponudu, a netko se očito dobro našalio sa poznatom obožavateljicom nogometaša, otvorio lažni profil pod imenom srpskog košarkaša i odlučio joj odgovoriti na Facebooku.

"Teodosiću, oženi me! Znam da kuham, peglam, perem... Rodit ću mu petoro dece! Ja sam prava žena za njega ", poručila je dotična gospođica i dobila ovakav odgovor:

"Ja volim lijepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju 2 grama mozga. Vjerovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice, rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla imati ni za 10 života, a vjerujem ni tad. Samo mi je krivo što "novinari" daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportašima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja s ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopće niste zanimljive. Toliko", napisala je osoba za koju se smatralo da je Teodosić.

Priča je u jednom danu obišla regiju, pa se na kraju odlučio javiti i sam srpski košarkaš koji je sve demantirao.

"Obveza mi je da kao javna ličnost obavijestim medije i javnost da nemam profil, nalog ili nešto slično na nijednoj društvenoj mreži. Sve što se na društvenim mrežama nalazi, a potpisano je sa Miloš Teodosić, nisu moji stavovi i mišljenja“, komentirao je Teodosić za srpski Mondo.

Linker
22. rujan 2024 05:36