Damir Krajač/CROPIX
DRAŽENOV KUP

Spahija očajan nakon poraza: 'Cedevita nas je ponizila, ispričavam se navijačima'

Nosila me želja za dokazivanjem bivšem klubu, ali i da pokažem Cedeviti da s pravom vjeruje u mene. Nadam se da Repeša od mene može napraviti reprezentativca - kaže Zubčić
Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 30. rujan 2013. 13:03

Ponovno antiklimaks na završetku Kupa Dražena Petrovića. “Cibosi” nisu slavili osvojeni trofej već su bili dugih lica šokirani teškim porazom seniora . Ukupni gubitnik, Cedevita, skakala je od sreće jer je u najvažnijoj utakmici uvjerljivo pobijedila 61-82. I to bez najboljeg igrača, ozlijeđenog Marka Tomasa. Nakon prvog čina sudara cvjetova Jasmin Repeša poveo je protiv Nevena Spahije sa 1-0.

- Okanite se Cibone, u nedjelju nas čeka Mega Vizura na startu ABA lige. Istog trena bi ovaj trijumf zamijenio za tu pobjedu - izjavio je Repeša nakon što je po tko zna koji put upitan za suparništvo s Cibonom i(li) Spahijom.

- Cedevita nas je ponizila. Ovo je fenomenalna lekcija i meni i mojim igračima. Trebamo se zaključati u dvoranu i raditi. U karijeri sam imao puno više pobjeda, ali sam znao iz poraza izvući pouke. Kada bih mogao birati poraze, zbog datuma (početak sezone) bih izabrao ovaj. Ispričavam se navijačima. Trebat će nam vremena, a pobjeđivati treba odmah - procijedio je Spahija.

Sinoć je kao veliko pojačanje Cedevite izgledao Tomislav Zubčić koji je u Ciboni proveo šest i pol godina. Nakon šest mjeseci u Litvi vratio se u Hrvatsku. Pogodio je tri od četiri trice.

- Nosila me želja za dokazivanjem bivšem klubu, ali i da pokažem Cedeviti da s pravom vjeruje u mene. Nadam se da Repeša od mene može napraviti reprezentativca.

Linker
23. rujan 2024 09:22