cropix
TRENER VUKOVA

Rimac oduševljen: 'Cijelu sezonu kemijamo i ovaj put nam se ta kocka isplatila'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2014. 01:02

Nakon velike pobjede Cibone u polufinalu ABA lige te izborenog plasmana u finale i u Euroligu sljedeće sezone, Slaven Rimac bio je vidno sretan i ponosan zbog nastupa svojih igrača.

Cibona je uspjela izdržati i doći do pobjede u Kombank Areni. U završnici susreta ostala je bez snage zbog skraćene rotacije, međutim loše odluke domaćina i velika borbenost Vukova donijeli su Ciboni pobjedu.

- Svaka čast mojim igračima. Vrlo je teško pobijediti ovakvog protivnika na njegovom terenu. Imali smo pad u zadnje četiri minute, ali to je moralo doći. Drago mi je prije svega zbog ovih igrača. Nije nam važno protiv koga igramo, vjerujemo u svoju kvalitetu i dobri smo ako se držimo osnovnih dogovora. Niti da smo izgubili ne bih imao primjedbi svojim igračima - rekao je Rimac nakon susreta.

Domaćin je šutirao za tricu 2-32 i na kraju se ostavljanje vanjskog šuta Ciboni isplatilo.

- Cijelu sezonu kemijamo i ovaj put nam se ta kocka isplatila. Zvezda je bila zbunjena i puno toga je promašila. Pritisak i veliki ulog su učinili svoje - dodaje Rimac.

Cibona sada čeka protivnika u finalu, a to će biti Cedevita ili Partizan koji svoj polufinalni dvoboj igraju u petak od 20 sati.

Linker
22. rujan 2024 21:31