Damir Krajač / Cropix
'KRATKI' ZA CENTRA

Novi udarac za Cibonu, Andrić otišao u Tursku

Iz Dubrave u Cibonu stigao pak daroviti 21-godianjak Karlo Vragović, kojeg će Zdravko Radulović moći koristiti na poziciji playmakera
Piše: Gordan GrabovecObjavljeno: 30. srpanj 2010. 12:56

Cibona je u srijedu ostala bez važnog igrača pod obručima, a dobila pojačanje na vanjskim pozicijama. Nakon što je proveo pet sezona u Ciboninom dresu, 25-godianji hrvatski reprezentativac Lukša Andrić sljedeće bi dvije godine trebao nositi dres turskog Galatasaraya, obogativši tako hrvatsku koloniju u Istanbulu ( Spahija, Ukić i Tomas u Fenerbahceu, a Perasović i Mijatović na klupi Efes Pilsena). Andriću je to prvi inozemni angažman.

Iz Dubrave u Cibonu stigao pak daroviti 21-godianjak Karlo Vragović, kojeg će Zdravko Radulović moći koristiti na poziciji playmakera. Nakon dugotrajnih pregovora klubovi su se dogovorili oko visine odštete, a Vragović bi Cibonin dres trebao nositi sljedeće tri sezone.

Tu nije kraj, što se tiče fluktuacije igrača u Ciboni. Odlazaka više ne bi smjelo biti, a prilično je izvjesno da će Radulović potražiti američko pojačanje na poziciji playmakera, uz nadu da će pronaći igrača koji bi mogao biti nositelj igre, kao što je to prošle godine bio Jamont Gordon.

Linker
07. listopad 2024 01:29