NBA ALL-STAR

Morrow u Draženovom dresu ostao bez finala u tricama, Evans uzeo naslov u zakucavanju!

Jeremy Evans uvršten je u natjecanje u zakucavanju na All-Star vikendu u Orlandu umjesto ozlijeđenog košarkaša New Yorka Imana Shumperta, a na koncu je bio pobjednik
Piše: Danijel BračunObjavljeno: 26. veljača 2012. 11:32

Prikupivši 29 posto glasova od ukupno 3 milijuna navijača, Evans je sa svoja tri zakucavanja oduševio gledatelje, a čini se da je u zadnje vrijeme u NBA-u važno zvati se Jeremy.

U prvom je imao i malenu kameru na glavi koja je u snimci dala jedinstven prikaz događaja, a u zadnjem pokušaju je odao počast legendi Jazza odjenuvši umirovljeni dres s brojem 32 Karla Malonea zvanog Poštar. Tom prigodom je s dvije lopte zakucao preko komičara Kevina Harta koji je bio odjeven kao – poštar...

Evans je iza sebe po glasovima ostavio Houstonovog Chasea Budingerea, Paula Georgea iz Indiane, te Minnesotinog Derricka Williamsa.

- Sjajan je osjećaj nastupiti ovdje i pružiti navijačima ono što žele – rekao je nakon trijumfa Evans.

Ni Draženov dres nije pomogao Morrowu

Šuter Netsa Anthony Morrow kako je i obećao nastupio je u dresu Dražena Petrovića u natjecanju u tricama, ali nažalost nije uspio ući u veliki finale.

- Žao mi je što nisam uspio, no tijekom šutiranja osjetio sam neki umor. Nadam se da nisam puno razočarao svoje hrvatske navijače, meni je bila čast nositi taj dres. Bila je to jedna od najboljih prvih rundi ikad, a i zaradio sam jedan bod više nego Dražen 1992.

Na kraju je neočekivano, nekon što se provukao u finale, slavio centar Minnesote Kevin Love.

Linker
17. rujan 2024 07:03