Ronald Goršić/CROPIX
VUKOVI BEZ TRENERA

Molbe navijača nisu urodile plodom: Jasmin Repeša sve dogovorio s Unicajom?

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 31. svibanj 2012. 14:43

Španjolski dnevnik Diariosur objavio je informaciju kako je Jasmin Repeša sve dogovorio s Unicajom, a službeno će biti predstavljen kao novi trener malaškog kluba čim Cibona okonča finalnu seriju s Cedevitom u kojoj trenutačno vodi 2-0. Usput, Unicaja je dogovorila sporazumni raskid s Chusom Matteom, trenerom s kojim je započela sezonu, a još ranije je otpušten Luis Casimiro, čovjek koji je naslijedio Mattea.

Informacija koja stiže iz Španjolske vjerojatno je točna, Repeša samo čeka kako bi je sam obajvio, iako u Ciboni još uvijek vjeruju da će svog trenera uspjeti nagovoriti na ostanak. No, vruće teme za sada, dok ne se okonča play-off, nitko ne otvara.

Navijači su već rekli što misle o tome da bi Repeša mogao otići, a nedavno je direktor Cibone Zdenko Antunović sve odvukao na novu razinu kazivajući za Jutarnji list kako bi možebitni odlazak Repeše značio i upitnost cijelog projekta Cibona. Uglavnom, i s tribina, a i iz kluba igraju na Repešine emocije, no pitanje koliko će taj scenarij pomoći.

Linker
25. rujan 2024 05:10