LINSANITY U NEW YORKU

Metta World Peace savjetuje Lina: 'Skini štreberske naočale i kupi kožne hlače!?'

Dođi na trening s preširokim hlačama i reci: 'Ne trenira mi se danas!', kužiš me? Trening? I obuci Iversonov dres. Dođi na trening s cigarom u ustima, i reci: "Ja sam Jeremy Lin!
Piše: Hrvoje ŠpoljarićObjavljeno: 13. veljača 2012. 15:57

Jeremy Lin puni novinske stupce nakon posljednjih predstava u dresu New York Knicksa. Amerikance zna uhvatiti euforija.. Knicksi u svojim trgovinama prodaju majice na natpisom Linsanity...

No, nisu svi u potpunosti oduševljeni 23-godišnjim razigravačem. Uoči utakmice New York Knicksa i LA Lakersa igrane u petak košarkaš momčadi iz grada Hollywooda Metta World Peace ili Ron Artest osjetio je veliku potrebu reći riječ-dvije o Linu. Novinare je zanimalo spominju li ga i njegov nevjerojatani tjedan.

- Govorimo li o njemu? Da, govorimo. Svi ovdje mislimo da mu treba bolja frizura. Ne sviđa mi se osobno njegov stil. Mora shvatiti da je u New Yorku, u središtu mode. Promijeni frizuru, OK? Sada si zvijezda. Nosi sunčane naočale. Naočale, OK? Ostavi se štreberskih harvardskih naočala i stavi crne sunčane naočale. OK? I kožnate hlače - rekao je World Peace, kojeg je novinar priupitao nosi li on kožnate hlače.

- Ne, ja ih ne nosim, ali on bi trebao. On je tip osobe koja bi trebala nositi kožnate hlače i neke lijepe tenisice. Ti si Jeremy Lin pobogu! Kužiš me? Kužiš? Ostavi pravne knjige, prestani čitati New York Times i počni Daily News. Ja volim te novine jer su uvijek pune boja. Što još... Aha, okreni kapu naopako. Dođi na trening s preširokim hlačama i reci: "Ne trenira mi se danas!", kužiš me? Trening? I obuci Iversonov dres. Dođi na trening s cigarom u ustima, i reci: "Ja sam Jeremy Lin!" Mora se promijeniti. Inače, svi smo uzbuđeni zbog utakmice. Čak je i Kobe Bryant uzbuđen. Želi zabiti 50! Želi poželjeti dobrodošlicu Jeremyju na novu razinu košarke! - zaključio je briljantan intervju krilni igrač Lakersa.

Tko je kome pokazao? Knicksi su slavili 92:85, a Lin je ubacio rekord karijere - 38 poena...

Linker
24. rujan 2024 21:28