Cropix
VELIKA POBJEDA

Kapetan Bilan nakon pokoravanja Pionira: 'Vjerovali smo da se možemo vratiti i nakon 12 razlike'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 05. siječanj 2016. 12:21

Košarkaši Cedevite sinoć su u Pioniru pobijedili Crvenu zvezdu 80-79 u dramatičnoj završnici i u spomenutom natjecanju upisali su 11. pobjedu zaredom.

Čovjek odluke bio je Jacob Pullen koji je 15 od svojih 24 koša zabio u posljednjoj četvrtini, dok je standardno kvalitetan bio Miro Bilan s 19 koševa.

Trener Veljko Mršić nije skrivao zadovoljstvo nakon susreta.

"Ovo je važna pobjeda. Nastavili smo seriju odličnih rezultata u ABA ligi, no igra može i treba biti još bolja i konstantnija. Na tome možemo još dosta raditi. Nakon naše dobro odigrane prve četvrtine, Zvezda je kontrolirala utakmicu sve do zadnjih šest-sedam minuta utakmice. Međutim, kao i dosta puta dosad, pokazali smo da imamo karakter", izjavio je ponosni trener Cedevite Veljko Mršić, stoji na službenoj web-stranici kluba.

"Ovo je sigurno vruće gostovanje. Čini nas zadovoljnim da smo uspjeli ovdje dobiti i pokazati karakter“, dodao je trener Cedevite.

Na njega se nadovezao i kapetan Cedevitine momčadi Bilan.

"Vjerovali smo da se možemo vratiti čak i kad su oni otišli na 10-12 razlike. Znali smo da oni nisu toliko bolji od nas, da trebamo igrati čvrsto i da će doći naša šansa. Ona je i došla i iskoristili smo je“.

Linker
22. rujan 2024 23:04