AFP
NBA

James nije više najomraženiji

Prema posljednjem istraživanju koje je objavljeno na Forbesovoj stranici, Humphries je dobio 50 posto glasova, dok je James bio drugoplasirani sa 48 posto.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2011. 19:17

Američki košarkaš Kris Humphries ostat će još godinu dana sa New Jersey Netsima, ali od ove sezone kao najomraženiji igrač najjače lige svijeta (NBA). Humphries je nakon razvoda s televizijskom "zvijezdom" Kim Kardashian, poslije svega 72 dana bivanja u braku, pao u očima javnosti koja ga sada gleda kao najmanje dragog košarkaša u NBA ligi. Humphries je prema novom glasovanju preuzeo neslavnu titulu od Lebrona Jamesa, igrača Miami Heata, koji je od svog odlaska iz Cleveland Cavaliersa bio "državni neprijatelj broj jedan".

Prema posljednjem istraživanju koje je objavljeno na Forbesovoj stranici, Humphries je dobio 50 posto glasova, dok je James bio drugoplasirani sa 48 posto. Treći u poretku završio je Kobe Bryant, član LA Lakersa, dok je četvrti na ljestvici Tony Parker. Zanimljivo je da su sve tri zvijezde Miami Heata (James, Bosh, Wade) pronašle svoje mjesto u Top 10 najomraženijih košarkaša današnjice.

Theo Ratliff rekao zbogom košarci

Tridesetosmogodišnji NBA košarkaš Theo Ratliff objavio objavio je kraj 16-godišnje karijere iako je bio na pragu prelaska u Miami Heat ili Chicago Bullse.

- Povlačim se. Dosta mi je premještanja iz jedne u drugu momčad. Moja djeca odrastaju i želim biti uz njih. Trenutno uživam biti dio poslovnog svijeta – rekao je Ratliff za The Times.

Iako se Ratliffa u posljednjih nekoliko dana sve češće povezivalo s momčadima sposobnim za osvajanje naslova prvaka NBA lige (Miami i Chicago) Ratliff je ipak odlučio nakon 16 sezona i devet različit klubova povući se iz aktivnog bavljenja košarkom. Američki centar je 2001. godine bio član All-Star utakmice, te je u dva navrata biran u drugu najbolju obrambenu momčad lige (1999. i 2004. godine).

Linker
23. rujan 2024 13:22