Nenad Dugi / CROPIX
ISPRAVAK KRIVOG NAVODA

Hezonja poručio: 'Ma kakav Partizan, šalio sam se, već sam potpisao za Barcelonu!'

Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 10. srpanj 2012. 22:44

Munjevitom se brzinom izjava Marija Hezonje “Partizan mi je draži od Cibone” proširila Hrvatskom. A dečko koji je Hrvatskoj donio broncu na Svjetskom prvenstvu U-17 našao se pod paljbom sa svih strana. I brzo je shvatio da mu šala i nije baš neka .

- Jednostavno sam takav, volim se šaliti. Nisam previše razmišljao, na svoj sam način prokomentirao sve te tračeve koji su se pojavili posljednjih tjedana. Žao mi je ako se netko našao uvrijeđenim, zbog toga se ispričavam - rekao je Hezonja nakon što je vidio kakvu su lavinu komentara prouzročile njegove riječi.

I da odmah presiječemo priču o Partizanu...

- Ja sam već potpisao za Barcelonu, čekam još izlazno pismo da to bude i službeno!

Ugovor je potpisan odavno, no držao se u tajnosti. A riječ je o milijunskom iznosu za sigurne tri godine s mogućnošću produženja.

Kombinacija o Hezonjinom odlasku u Beograd nikad nije postojala, a sve je pokrenuo Duško Vujošević izjavom kako bi “volio vidjeti Marija u Partizanu, te da bi to bilo dobro i za hrvatsku košarku”. A kad jedan sedamnaestogodišnjak (brojkom: 17!) dobije kompliment od trenera koji slovi kao jedan od najboljih u Europi za rad s mladim igračima, onda smatra da mora uzvratiti.

I to je pokušao napraviti, zahvaliti Vujoševiću na komplimentu, no s obzirom da je još zaigrano dijete, a to se moglo dobro vidjeti na dočeku brončanih kadeta, gdje je mahao nožem, unosio se u lice fotoreporterima, skakutao po prostoriji, Hezonja se “zaigrao” i s izjavama

Linker
25. rujan 2024 11:20