CEDEVITA - CIBONA

Drugi čin završnice PH! Anzulović: 'Nadam se da će utakmica proći bez tučnjave!'

Piše: ArhivaObjavljeno: 29. svibanj 2012. 13:38

Uoči večerašnje druge utakmice finala doigravanja košarkaša (Dom sportova, 20 sati) Cedevitin trener nije htio olako prijeći preko suđenja u prvoj utakmici u kojoj je Cibona stekla prednost od 1-0.

- Ne slažem se s vašim stavom da treba zaboraviti ono što se događalo u prvoj utakmici. Baš naprotiv, treba analizirati i otvoriti oči. Treba pregledati snimku jer postoje razlozi zašto o ovome pričam. Uvijek sam za ekspertize u kojima će kriterij biti pravila košarkaške igre - izrecitirao je Anzulović i nastavio:

- Očekujem istu utakmicu kao u subotu, bez obzira na to što se nadam da neće biti onakve ‘tučnjave’.

Dvostruko veća plaća?

O suđenju se u Ciboni nije pričalo, barem ne za javnost. Nije se pričalo ni o Repešinoj sudbini, iako andaluške novine i dalje pišu da intenzivno poboljšava znanje španjolskog jezika kako bi se što prije prilagodio životu i radu u Unicaji iz Malage, a ni o Bandićevoj namjeri da ga pokuša ostaviti u klubu s gotovo dvostruko većim ugovorom.

Iz okvira razgovora o taktici iskočio je jedino Davor Kus nakon pitanja o visokim tenzijama nakon prve utakmice.

- Nervozni su bili Cedevitini igrači, a ne ja. Finalne serije na tri pobjede su dugačke, koncentracija je često presudni čimbenik i vjerujem da je na našoj strani. Naša večerašnja pobjeda mogla bi biti ključna u seriji.

Izgubljene lopte

Cedevitin Marko Car ne misli da su njihove šanse izgubljene u slučaju da Cibona povede 2-0 u pobjedama.

- Bio sam u takvoj situaciji u Zadru pa smo ipak izgubili naslov od Cibone. Ako smanjimo broj izgubljenih lopti s 20 na desetak, vjerujem da će biti 1-1, a ne 0-2 - naglasio je Car.

Linker
23. rujan 2024 23:25