RASKINUO UGOVOR

DOBAR DAN NBA! Nestala zadnja prepreka da Hezonja na jesen zaigra u Orlandu

Barceloni će pripasti 1 600 000 eura odštete umjesto 2 000 000 eura, ali pod uvjetom da u hipotetskom povratku u Europu Hezonja ponovno zaigra za 'Blaugranu
Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 29. lipanj 2015. 19:42

Mario Hezonja u utorak će napustiti Barcelonu, piše katalonski sportski dnevnik Mundo Deportivo.

Naime, predstavnici mladog hrvatskog igrača i Barcelone dogovorili su uvjete raskida ugovora između Hezonje i katalonskog velikana. Time je očekivano ukinuta potencijalna zapreka da Mario ovu jesen zaigra za Orlando Magic koji ga je kao petog izabrao na nedavnom NBA draftu.

Štoviše, čini se kako je Hezonjin agent, moćni Arn Tellem, isposlovao manju otkupnu klauzulu nego što je bilo predviđeno ugovorom. Barceloni će tako pripasti 1 600 000 eura umjesto 2 000 000 eura, ali pod uvjetom da u hipotetskom povratku u Europu Hezonja ponovno zaigra za 'Blaugranu'.

Zanimljivo, Mundo Deportivo piše kako Mario vjerojatno neće dobiti priliku za oproštajnu presicu od kluba zbog 'brzog odlaska u NBA'. Budući da ga je trener Pascual kaznenim treningom (za cijelu momčad) već uskratio odlaska i doživljaja NBA drafta, ni ovo nam nije teško povjerovati. Šteta, jer se Mario ipak probio u Barceloni te je zbog svojih igara, koliko god je već dobio prilike, zaslužio više. Sigurni smo da njegove trice, zakucavanja i ostale atrakacije navijači Barçe neće tako skoro zaboraviti.

Linker
22. rujan 2024 14:36