AP PHOTO
LA LAKERSI

Bynuma žrtvuju za Howarda?

Nakon što mu je propao odlazak u Brooklyn Netse, najdominantniji centar NBA lige Dwight Howard (26), pred dolaskom je u Los Angeles Lakerse
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2012. 13:44

Nakon što mu je propao odlazak u Brooklyn Netse, najdominantniji centar NBA lige Dwight Howard (26), pred dolaskom je u Los Angeles Lakerse...

Kalifornijska je košarkaška momčad, pišu lokalni mediji, pristala žrtvovati dvije godine mlađega, elegantnijeg i napadački daleko raznovrsnijeg Andrewa Bynuma za fizički moćnijeg Howarda. LA Lakersi, međutim, u poslu traže jamstvo da će se Howard pristati vezati višegodišnjim ugovorom.

U razmjeni bi, navodi RealGM, trebala sudjelovati tri kluba. Uz Lakerse i Orlando Magic, u kojem je Howard dosad igrao, u ulozi mediatora naći će se Cleveland Cavaliersi, koji će preuzeti Bynuma. Zauzvrat će floridska momčad od Cavaliersa dobiti brazilskog centra Andersona Varejaa i više Clevelandovih budućih prava biranja na draftu.

Yahoo! Sports pak navodi da su u srijedu Lakersi jednogodišnju suradnju dogovorili s 36-godišnjim veteranom na poziciji krilnog centra Antawnom Jamisonom, koji će igrati za veteranski minimum. Treneru Mikeu Brownu, koji ga jako dobro poznaje iz zajedničkih dana u Cleveland Cavaliersima, trebao bi Jamison donijeti koševe i skokove s klupe, dimenziju koju Lakersi prošle godine nisu imali izvan udarne petorke, barem ne pod koševima.

Prošle je sezone započeo svih 65 utakmicca za Cavalierse ostvarivši prosjek od 17.2 koša po utakmici.

Linker
24. rujan 2024 13:16