AFP
LA LAKERS

Bryant se vraća u nedjelju!

Lakersima je sasvim solidno išlo i bez Bryanta na početku nove sezone. Njegov je klub trenutačno na omjeru od deset pobjeda i devet poraza
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2013. 12:26

Iz Los Angeles Lakersa su poslali i službenu najavu: Kobe Bryant se na košarkaške parkete vraća u nedjelju navečer. Tada će njegova momčad odigrati domaću utakmicu protiv Toronta, a za jednog od najboljih košarkaša svih vremena to će biti prva utakmica poslije 12. travnja ove godine i ogleda s Golden Stateom kada se teško ozlijedio.

Tada je Bryantu pukla Ahilova tetiva i u prvi mah je čak u pitanje bio doveden nastavak košarkaške karijere igrača Lakersa. No, Bryant je vrlo brzo dao do znanja da se namjerava vratiti košarci, a posljednjih dana su Lakersi plasirala u javnost i trenutke s treninga na kojima se vidi da je Bryant potpuno spreman za povratak.

„Legenda se nastavlja... od 8. prosinca“ ime je videa koji kruži društvenim mrežama, a objavio ga je njegov klub u vidu povratka Kobea na parket.

Inače, recimo da je Lakersima sasvim solidno išlo i bez Bryanta na početku nove sezone. Njegov je klub trenutačno na omjeru od deset pobjeda i devet poraza.

Linker
23. rujan 2024 13:26