DAVOR PONGRACIC/CROPIX
‘DANAS JE DAN D‘

Aco u novom žestokom ispadu: ‘Zar ima veće perverzije od ove! Preko tog kluba vjerojatno žele obrisati dug...‘

‘A s onom sam izjavom želio izbjeći kalkulacije o Crvenoj zvezdi‘, pojasnio je Petrović još jednu temu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. lipanj 2022. 10:55

Aco Petrović se ponovno oglasio na Twitteru. Tema je, naravno, bila Cibona i njegova akcija za spas posrnulog zagrebačkog kluba.

"Ovo je na nekakav čudan način win-win situacija. Ukoliko uspijemo Cibona je spašena u suprotnom niko nije oštećen jer povrat novca je apsolutno zajamčen. I zato svatko kome je Cibona draga mora odreagirati danas jer već sutra ili prekosutra može biti prekasno!", poručio je Petrović u prvoj objavi danas.

Uz to, smatrao je i da duguje objašnjenje za "opasku da klub koji želi pomoći Ciboni nije iz Srbije".

"I jedno pojašnjenje. Moja opaska da klub koji želi pomoći Ciboni nije iz Srbije, nema nikakvu nacionalnu ni političku konotaciju. Htio sam samo izbjeći kalkulacije da je taj klub C.Zvezda, računajući na navodno bliske odnose dvaju klubova u prošlosti!" - napisao je i dodao: "Danas je dan D za akciju MSC. Praznici su prošli, banke rade, stoga..."

Ponovno se okomio i na aktualnu upravu s kojom je posljednjih dana već imao nekoliko okršaja. Ovoga puta ga je iznenadilo osinvanje ženskog košarkaškog kluba Cibona.

"Zar ima veće perverzije od ove! Cibona je praktično klub u stečaju, a aktualna uprava osniva ŽKK CIBONA ZAGREB i preko tog novog kluba vjerojatno pobrisati dug! Baš me interesira stav grada oko ove priče!", začudio se Petrović.

Linker
25. travanj 2024 16:14