Dario Drežnjak

 JURE MISKOVIC Cropix
NE ZNAJU ZA PORAZ

Zadrani tricama dotukli Cedevitu Junior i zadržali sstopostotan učinak u hrvatskom prvenstvu

Prvo ime susreta, nedvojbeno bio je Drežnjak, kojem gosti jednostavno nisu mogli ništa
Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 09. studeni 2023. 22:16

ZADAR - CEDEVITA JUNIOR 89: 68 (26:16, 24:22, 29:18, 11:12).

ZADAR – Dvorana " Krešimir Ćosić". Gledatelja:400.

Suci: Denis Hadžić, Frane Mjeda, Karlo Mirčeta.

ZADAR: Klarica, Vujačić(9), Mazalin(8), Njegovan(2), Lakić (13), Mekić(6), Jambrović(14), Drežnjak(23), Grbić (1), Božić(5), Ramljak(8).

CEDEVITA: Ogrizović, Rašić(15), Karačić(10), Jelić(3), Allen(4), Kučić(8), Serdarušić(13), Mršić, Bilić(7), Kosi(6), Ljubičić, Batinić(2).


Zadar je pobjedom na stopostotnom učinku u FAVBET Premijer ligi, iza sebe imaju osam pobjeda, što je uoči ogleda Cedevitom bilo i očekivano. Prvo ime susreta, nedvojbeno bio je Drežnjak, kojem gosti, jednostavno nisu mogli ništa, "žutog" kako ga oslovljavaju navijači bilo je posvuda!

Inače, nešto bolje otvaranje Cedevite Junior, međutim, bilo je to kratkoga daha, jer se Zadar razigrao, preciznije, velikim dijelom to valja zahvaliti Drežnjaku, dobrim i Ramljaku, nešto kasnije su im se priključili Mekić i I Jambrović. Uglavnom, tih deset minuta zadarska je momčad upisala deset "trica", gosti svega jednu! I novu dionicu možemo uvelike prepisati Drežnjaku, koji je na predah otišao s dvadeset poena iza svoga imena. Onda su u određeno mjeri na njegovom tragu bili, Vujačić, Božić (prvi poeni u 15.minuti), Mazalin i Lakić.

Zbrojeno, Zadar je do kraja poluvremena imao deset ubačenih "trica", Cedevita pak tri. Istina, imali su kratke bljeskove kroz opisano vrijeme, međutim, bez osobitog odjeka na rezultat kojim bi se moglo imalo ugroziti domaćina. Treća četvrtina ponovno u potpunoj dominaciji Zadrana kojima je i dalje šut za tri poena bio forte, tako da su u zadnju dionici zakoračili s pet više nego na poluvremenu. Unatoč brojnim pokušajima upravo su tom segmentu Zadrani zastali!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 05:12