Mateo Drežnjak

 BORIS KOVACEV Cropix
NOVI ODLAZAK

Još se ne zna što će biti s Cibonom, a igrači odlaze: I Drežnjak napustio Draženov dom, odlazi u Crnu Goru

Cibona, ako opstane, neće imati momčad koja je u stanju pratiti ugovore preko 10.000 eura mjesečno
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 20. srpanj 2022. 16:10

Mateo Drežnjak, također, neće biti dio Cibone u sljedećoj sezoni. Jasno, pod uvjetom da kluba i dalje bude.

Kako smo već objavili da je Drežnjak na meti Studentskog centra, taj se posao i dogovorio u srijedu, pa će hrvatski reprezentativac nastaviti svoju karijeru u razvojnoj momčadi Budućnosti, u podgoričkom Studentskom centru, gdje su lani već igrala tri Hrvata. Bili su tamo braća Tomislav i Zvonimir Ivišić, kao i Boris Tišma.

Cibona, ako opstane - u utorak je prijavila igranje ABA lige, što je dobar znak po tom pitanju - neće imati momčad koja je u stanju pratiti ugovore preko 10.000 eura mjesečno, a takav ima potpisan Mateo Drežnjak, takav je imao potpisan i Roko Prkačin. Stoga je Drežnjak, poput Prkačina, morao potražiti novu sredinu, a s obzirom na to da nije plaćen od strane Cibone, kao niti ostali igrač, i on će napustiti Cibonu bez odštete.

Što se tiče same Cibone, trebalo se o budućnosti kluba nešto doznati prošlog tjedna, a kako se čini, male su šanse da bude nešto novog i ovoga tjedna. Iako dolaze informacije da je stvar spašena. No, o načinu toga što je spašeno mogli bismo doznati tek početkom idućeg tjedna...

Nadajmo se...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 12:11