Kadar s utakmice Cibona - Partizan

 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
NOVO LICE POD TORNJEM

Cibona dovela jednog od najvećih hrvatskih talenata: ‘Meni se moja želja ispunila...‘

‘Luka je bio želja brojnih klubova u Hrvatskoj i okruženju‘, tvrdi Marin Rozić
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 25. siječanj 2022. 11:51

Juniorski reprezentativac Hrvatske, jedan od najvećih talenata hrvatske košarke, 17-godišnji Luka Krajnović poptisao je za Cibonu u koju stiže iz Bosca, gdje je u dosadašnjem dijelu Prve lige ubacivao 15 poena uz četiri asista. Riječ je beku visokom 192 cm, oko kojega se raspitivao i Partizan početkom ove sezone.

- Iako mu je tek 17 godina, Luka Krajnović već ove sezone na seniorskoj razini natjecanja pokazuje iznimnu zrelost i svestranost. Naša momčad obogaćena je još jednim mladim talentom čije vrijeme tek dolazi i za kojeg vjerujemo da ima velik potencijal. Osim sjajnih atletskih predispozicija, Luka na terenu pokazuje i visoku razinu igračke kvalitete za svoju dob, a upravo takve mlade igrače želimo profilirati u buduće nositelje igre. Širenjem našeg mladog rostera punog elana te gladi za pobjedama i dokazivanjem, nastavljamo sportsku politiku koja ima za cilj stvoriti snažan temelj ekipe za duži niz godina. Luka je bio želja brojnih klubova u Hrvatskoj i okruženju, zbog čega smo posebno sretni što je upravo u našem klubu prepoznao svoje mjesto - izjavio za klupsku stranicu Cibone sportski direktor Marin Rozić.

Sam Krajnović je dodao:

- Zaigrati za Cibonu je velika čast i privilegija, ali i prilika za igrački rast i razvoj. Veselim se upoznati suigrače, stručni stožer, cijeli klub te dati svoj doprinos u ostvarivanju željenih rezultata. U Ciboni danas igraju momci koji su moji igrački uzori i vjerujem da ću od njih i novog trenera imati priliku mnogo toga naučiti. Cibona je uvijek bila želja svakog mladog igrača u Hrvatskoj, meni se ta želja ispunila te mi je dodatni motiv za još snažniji rad i košarkaški razvoj - podvukao je Luka Krajnović.

Inače, Cibona će već ove srijede, s početkom od 18 sati odigrati svoj meč četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića protiv Furnira, od 18 sati. Bit će to debi novog trenera Gašpera Okorna.

Linker
25. siječanj 2022 11:54