Aleksandar Aco Petrović

 DAVOR PONGRACIC/CROPIX Cropix
PRINCIPIJELAN STAV

Aco Petrović: ‘Jučer sam stopirao uplatu iz jednog kluba od 50.000 eura! Nije iz Srbije, otkrit ću...‘

‘Na kraju ću otkriti o kojem je klubu riječ. U svakom slučaju hvala‘, poručio je Petrović.
Piše: Andro PolićObjavljeno: 22. lipanj 2022. 08:54

Budućnost Cibone i dalje je neizvjesna. Inicijativa za spas kluba privukla je veliku pozornost javnosti, a pokretač akcije Aco Petrović svakodnevno na svom Twitter profilu izvještava o tijeku inicijative. Tako se sinoć prvo zahvalio Draženu Anzuloviću koji je očito ispunio svoje obećanje vezano uz pomoć klubu.

Inače, jasno je da je situacija vrlo ozbiljna, a prvi izvještaj o stanju akcije dat će vjerojatno prave odgovore.

"Prvi financijski izvještaj sa saldom i strukturom uplata biti će u petak u 18 sati. Nakon toga stanje će se pratiti svakih 48 sati tako da svi zainteresirani mogu vidjeti u kom smjeru ide akcija", objavio je Petrović i negirao sinergiju akcije 'Mi smo Cibona' s aktivnostima sadašnje uprave.

"S obzirom da se počinje spominjati sinergija akcije MSC sa aktivnostima sadašnje uprave moram naglasiti da ja za to mandat nemam!!! To se mora znati od samog početka tako da ne bi bilo nikakvih nesporazuma. Svatko ko je uplatio ili će uplatiti mora imati jasnu sliku stanja!"

Zanimljivo, odbijena je pomoć jednog zasad neimenovanog kluba u visini od 50 tisuća eura.

"I jedan detalj. Jučer sam stopirao uplatu ljudi iz jednog prijateljski nastrojenog kluba (nije iz Srbije) u visini od 50.000 E jer smatram da pitanje opstanka Cibone u ovoj fazi trebamo rješavati mi sami. Na kraju ću otkriti o kojem je klubu riječ. U svakom slučaju hvala", najavio je Petrović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 03:57