SVLADALI SENEGAL

Filipini pomogli Hrvatskoj: Ako pobijedimo Portoriko, izbjegli smo Španjolsku

U slučaju pobjede Hrvatske nad Portorikom, Senegalci će biti četvrti u skupini i igrati protiv Španjolske u osmini finala, a ako Portoriko svlada Hrvatsku, Senegal će osvojiti treće mjesto i za suparnika u osmini finala imati Brazil
Piše: HinaObjavljeno: 04. rujan 2014. 18:27

Filipini su stigli do prve pobjede na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj svladavši Senegal sa 81-79 u produžetku, u utakmici 5. kola skupine B.

Ono što im nije pošlo za rukom u 1. kolu protiv Hrvatske, filipinski košarkaši napravili su u svom oproštaju od nastupa na Svjetskom prvenstvu. Zahvaljujući odličnoj drugoj četvrtini (24-5) i bolje odigranih dodatnih pet minuta Filipini su ostvarili prvu pobjedu na svjetskim prvenstvima nakon punih 40 godina, ali im to nije dovoljno za prolaz u drugi krug.

Senegal ima sigurno mjesto među 16 najboljih. U slučaju pobjede Hrvatske nad Portorikom, Senegalci će biti četvrti u skupini i igrati protiv Španjolske u osmini finala, a ako Portoriko svlada Hrvatsku, Senegal će osvojiti treće mjesto i za suparnika u osmini finala imati Brazil.