Cropix/peđa Milosavljević
ZVEZDA 'POPILA' CEDEVITU

DJ 'STIŠAVAO' DELIJE U ZAGREBU 'Rano je za ocjene, ali sezona je neuspješna!'

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 23. ožujak 2016. 11:34

Beogradski košarkaši veselili su se na parketu, a "DJ" je pojačavao glazbu kako bi nadglasao skandiranje "šampioni, šampioni" 90-ak gostujućih navijača koji su u Dom sportova stigli pod krinkom "sponzori i prijatelji", a predsjednik Cedevite Mladen Veber teško je pronalazio riječi...

- Žalostan sam, beskrajno sam tužan, ali Crvena zvezda je večeras bila bolja. Ne mogu reći ništa drugo osim da smo imali premalo raspoloženih igrača te kako je rezultat zato takav. Rekao bih da smo polufinale izgubili u Beogradu. Sve bi bilo drugačije da smo pobijedili u prvoj utakmici, a trebali smo.

Cedevita je klub koji u svakoj sezoni očekuje iskorak, uoči ove jedan od ciljeva bio je naslov prvaka ABA lige. No, ovog proljeća nisu došli niti do finala.

- Prerano je za ocjenjivanje, ali iz perspektive ciljeva koje smo ljetos zacrtali, ova sezona je neuspješna. Ne treba od toga bježati. Zacrtali smo korak više, a u regionalnoj ligi smo napravili korak unatrag.

Ipak, pronašao je nešto pozitivno. "Dvojka" Doma sportova bila je puna...

- Imali smo krcatu dvoranu i lijepu atmosferu, ali ipak mi je malo žao zbog toga što nije niti blizu ozračja kakvo vlada u Beogradu.

Linker
24. rujan 2024 00:27