OSEBUJNO ORUŽJE

Cirkus u Podgorici: Navijači gađali igrače Partizana životinjskim bubrezima

Piše: ArhivaObjavljeno: 25. ožujak 2015. 16:37

U utakmici za drugo mjesto uoči doigravanja u ABA ligi, onoj između Budućnosti i Partizana (85-79) gledatelji u Podgorici mogli su svjedočiti nesvakidašnjim scenama.

Osim žestokog vrijeđanja domaćih navijala i tučnjave na terenu, daleko najgora scena viđena je kada su s tribina na parket bačeni životinjski bubrezi.

- To nisam vidio niti u onim najcrnjim filmovima, ne može mi doći do mozga da je nekome moglo pasti napamet da učini takvo što. Ne znam koja je životinja stradala za takve potrebe, nisam stručnjak za biologiju, ali niti jedan cilj, čak ni tako veliki ulog, kao što je bio slučaj u našoj utakmici ne može i ne smije imati takvo opravdanje - rekao je Todorić za 'Večernje novosti'.

- Ta masa koja je iz daljine ličila na gomilu gume, uklonjena je, ali je izostala konkretnija reakcija službenih lica, osim onog uobičajenog upozorenja o sportskom navijanju, nebacanju predmeta... Razumijem tenziju i pljuvanje, bacanje svega i svačega... U dva desetljeća sjedenja na klupi vidio sam svašta, ali ovo. Sve može proći, iako nije u redu, ali bubrezi, to je stvarno bilo previše.