KAKVI GUBITNICI!

Chris Bosh poludio na navijače koji su otišli ranije i propustili preokret Miamija!

Navijači koji su ranije napustili dvorani poželjeli vratiti kada su čuli da je Miami izborio produžetak, međutim zaštitari ih nisu pustili nazad...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2013. 21:18

Zvijezde košarkaške NBA momčadi Miami Heata, LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh, ostale su razočarane navijačima koji su otišli prije završetka utakmice broj šest finala protiv San Antonija...

Miami je u posljednjoj minuti utakmice gubio s velikih pet poena razlike, što je "natjeralo" stotinjak navijača da prijevremeno krene napuštati American Airlines Arenu. Međutim, svega nekoliko minuta kasnije isti su svoju odluku požalili. Heat je tricama Jamesa i Raya Allena odveo susret u produžetak, te u konačnici slavio i poravnao seriju na 3-3.

Najžešći je u svojim osudama bio Miamijev centar Chris Bosh;

- Svima onima koji su otišli prije kraja utakmice želim poručiti da ni ne dolaze na utakmicu broj 7! Na tribinama želimo samo one koji će ostati uz nas cijelo vrijeme i koji nikada neće odustati. Oni koji su otišli ranije neka odsada gledaju utakmice od kuće - rekao je Bosh nakon posljednjeg treninga uoči odlučujuće sedme utakmice NBA finala.

- Ispričavam se navijačima na takvoj drami, ali utakmica se igra dok vrijeme ne iscuri. Mislim da su svi požalili zbog svoje odluke, no ne zamjeram im ništa - rekao je najbolji igrač današnjice James, koji je, za razliku od Bosha, oprostio "nevjernicima".

- Čuo sam što se dogodilo. Teško je biti navijač, jasno mi je to jer gledam svog sina u utakmicama i živciram se. No radije ću se živcirati i biti u dvorani, nego biti kod kuće i ne proživljavati taj trenutak. No, u redu je. Otvorenih ruku ću dočekati te navijače u četvrtak. Ali molim vas, ovoga puta ostanite malo duže... Sve je O. K. - rekao je kapetan Miamija Wade.

Recimo da su se svi navijači koji su ranije napustili dvorani poželjeli vratiti u istu kada su čuli da je Miami izborio produžetak. Nepotrebno je reći da im je ulazak bio zabranjen, jer se nije moguće vratiti u dvoranu kada ju jednom napustite.

Linker
23. rujan 2024 05:18