BIJESNI ZBOG LAŽI

Bogdanović: 'Tomić i ja smo protiv Repeše? Sr...!; Ukić: 'Ovo je debilan svijet'

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 05. rujan 2014. 10:37

Priča dana vezana za hrvatsku reprezentaciju je glupost lansirana iz Izraela. Stanoviti David Pick, još uvijek se ne zna po čijem nalogu, počeo je objavljivati twittove o raskolu u reprezentaciji koji su tri sata prije početka utakmice u produkciji svakojakih samozvanih i tko zna kakvih novinara prerasli u priču da „hrvatski igrači neće zaigrati protiv Portorika ukoliko će ih voditi Jasmin Repeša“.

Hrvatski novinari koji izvještavaju iz Seville su „pola dana“ proveli objašnjavajući brojnim kolegama da ta zla bedastoća nema veze s istinom. Poslije utakmice istupio je Roko Ukić. Kapetan reprezentacije nije pazio na rječnik.

- Živimo u debilnom svijetu u kojem svaka budala može uzeti Twitter i Facebook i napisati štogod ga volja. Svi znate da smo otvoreni, da nas sve možete pitati i zato vas lijepo molim da ne nasjedate. Ako je itko slučajno i posumnjao na bilo kakva sranja. Možemo biti bolji ili lošiji igrači, imati loš dan, ali dobro nas poznajete. Priča je potpuno neutemeljena.

Bojan Bogdanović se nadovezao na Ukićeve rečenice… - Demantiram sve gluposti koje se pišu, poput one da Tomić i ja radimo protiv Repeše. To su obična sranja.

Najbolji hrvatski strijelac nalazi se među šestoricom igrača koji prosječno postižu barem dvadeset koševa (Bogdanović je na 20.0). Na red je došla i utakmica protiv Portorika. - Konačno su nam proradili kontranapadi. Mogli smo bolje čuvati Bareu, ali pobjeda se piše. Neugodno je bilo dočekati početak utakmice. Znali smo da ćemo pobijediti ako zaigramo na naš način, ali znali smo to i prije Senegala.

Luka Žorić se, ipak, malo vratio na stvari s početka ovog teksta. - Kada momčad igra loše javljaju se glasine, ali ovo je otišlo predaleko jer je netko pokušao napraviti razdor unutar nas. No, ako smo pravi onda si to ne smijemo dopustiti. Portorika se nisam bojao jer sam od početka vidio da smo pravi.

Linker
21. rujan 2024 23:40