SVIJET PROTIV SAD-A

Bogdanović nadašio Kukoča: 'Odigrao je najbolju utakmicu - šteta što se ne računa'

Hrvatska je nakon dugih dvanaest godina imala predstavnika na All-Star vikendu. Imat će večeras i Nevena Spahiju na klupi Istoka kao pomoćnika Budenholzeru
Piše: Toma DragičevićObjavljeno: 15. veljača 2015. 14:14

Viđenje nastupa Bojana Bogdanovića na utakmici Nadolazećih zvijezda u sklopu All-Star vikenda dao je i ESPN...

“Domaći junak odigrao je možda svoju najbolju NBA utakmicu. Šteta što se nije računala. Igrač Brooklyna pogađao je trice sa svih strana, a i dolazio je do obruča. Bez skokova, Bogdanović je imao samo jednu misiju: zabijati koševe”.

Zaboravili su dodati da je naš Babo samo radio ono u čemu je najbolji. Moć realizacije dovela ga je, uostalom, do NBA lige i, evo, All-Star vikenda.

Bojan Bogdanović je za momčad Svijeta (prvi se put igralo u ovom formatu) ubacio 16 poena za 17 i pol minuta te nadmašio Tonija Kukoča, koji je ‘94. u inauguralnoj utakmici Nadolazećih zvijezda (tada su igrali samo rookieji) ubacio 14 poena za svoje Phenomse, u čijim je redovima igrao i Dino Rađa (dva poena). Od hrvatskih igrača prije Bogdanovića na utakmici nadolazećih zvijezda sudjelovao je i Gordan Giriček, koji je ‘03. ubacio 13 poena za rookieje, koji su poraženi od igrača druge godine.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A

Linker
22. rujan 2024 10:28