RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
VUKOVI IZGUBILI VELIKE NOVCE?

Veliki talent HR-košake odlazi u Crnu Goru?! U Ciboni su ostali zatečeni jer se sve - otkrilo...

Jovanović je u našem SuperSportske Podcastu rekao da mladić sigurno ostaje, a to nije tako.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 30. svibanj 2021. 19:03

U razgovoru za klupsku stranicu, Đoko Pavićević, predsjednik Mornara iz Bara rekao je kako Jacob Pullen odlazi iz kluba s crnogorskog primorja, ali i potvrdio ono o čemu je cijela regija brujala, a u Ciboni su ostali zatečeni jer se sve - otkrilo. Uostalom, pročitajte izjavu Đoke Pavićevića vezanu za novopčenog reprezentativca Hrvatske, 20-godišnjeg Lovru Gnjdića...

- Dovesti ćemo jednog od najvećih talenata u regiji, Lovru Gnjdića. Naš je zadatak da učinimo sve kako bi se njegov talent izbrusio i kako bi on u dogledno vrijeme došao na razinu koju mi svi prognoziraju, a to je NBA liga.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Ovime su se vjerojatno samo potvrdile priče kako je Cibona već prodala Lovru Gnjidića, po jednim izvorima za 75.000 eura, po drugima za 120.000 eura, a i jedna i druga svota, ukoliko Gnjdić, kako mu to predviđa Pavićević, završi u NBA, bit će višestruko manja od 750.000 eura za koliko je Gnjidić mogao biti prodan prema NBA ligi da je odlazio iz Cibone.

Nije samo ovo problem u ovoj priči, veći je, ne prvi puta ove sezone (sjetite se samo slučaja Vildoza) već kontinuirano negovorenje istine ljudi iz kluba, koji su transfer Lovre Gnjidića demantirali, a najdalje je otišao Vladimir Jovanović, trener kluba, koji je u podcastu SN uvjeravao navijače kako će Lovro Gnjidić i sljedeće sezone igrati za Cibonu. Jer, Pavićević ovo ne bi izjavio da posao nije - dogovorio, a o tome je Jovanović morao nešto znati. Uglavnom, kako su SN od početka pisale, Lovro Gnjidić, momak koji je pronašao svoje mjesto i na širem popisu reprezentacije odlazi prema Mornaru, a Roko Prkačin prema NBA ligi.

Toliko o velikoj mladosti koja se stvara pod Tornjem...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 12:37