Bojan Hodak hrvatski je nogometni trener koji već 20 godina živi i radi u Kini. Uoči China Cupa na kojem će od srijede nastupati naša reprezentacija otkrio je brojne nogometne pikanterije o Kini i Kinezima, ali i jednu gurmansku...
Koje vam je omiljeno jelo u Aziji?
- Zapravo najviše volim rižu i na njoj piletinu s lokalnim začinima, to mi je odlično. Kad sam došao u Singapur, prva dva tjedna samo sam to jeo, a bilo je ljuto.
Žena sprema kineske specijalitete?
- Uvijek su to riža, meso i povrće.
Vole li oni hrvatske delicije?
- Uf, kako ne. Nisam baš puno kuhao, ali kad Kinezima donesem kulen i pršut, ubijaju se u tome. To im je najdraže. Englezi, kojih je tamo dosta, obožavaju naše sireve, pogotovo paške. Gligora. A i vina dingač.
CIJELI ČLANAK MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....