Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
NESRETAN U REALU

JEDAN OD NAJVEĆIH NOGOMETAŠA SVIH VREMENA BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Real Madrid i Mourinho su mi uništili karijeru, koliko god ja molio nije bilo šanse'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2018. 13:15

Jedan od najpoznatijih brazilskih igrača Kaka, posljednji koji je osvojio Zlatnu loptu prije početka dominacije Lea Messija i Cristiana Ronalda, otkrio je neke malo poznate detalje iz svoje karijere.

"Moj odlazak iz Italije u Madrid je promijenio sve. U Italiji su me svi voljeli, a tu grešku odlaska platio sam na najgori mogući način", rekao je umirovljeni Brazilac koji će za četiri dana napuniti 36 godina pa nastavio:

"Bio sam nesretan u Realu. Ma koliko se ja trudio i trenirao jednostavno nisam mogao s Mourinhom. Koliko god ja molio nije bilo mjesta, nije bilo šanse. Kada sam otišao Mourinhho je izjavio da sam jedan od najvećih profesionalaca koje je trenirao, međutim ne razumijem zašto mi nije dao priliku da to dokažem i na terenu."

"Pitate me kada sam odlučio otići iz europskog nogometa? Gledao sam Real i Borussiju Dortmund, a poslije toga izašao na San Siro gdje me publika dočekala ovacijama. No, ja sam samo želio biti s njima na tribinama, navijati. Tada sam shvatio da je zapravo gotovo s Europom", pojasnio je sjajni nogometaš za kojeg su se mnogi pitali kako je u jednom trenutku praktički nestao, a sada znamo kako je velikim dijelom tome kumovao Jose Mourinho.

Linker
09. svibanj 2024 20:48